Karácsonyi varázs, és a LED függöny

By | 2020.10.09.

LED függöny, avagy a karácsonyi varázslat

Így október elején az igazi karácsony rajongók már szinte érzik az ünnep előszelét és lelkesen készülnek az évnek eme jeles napjára. Hiszen valljuk be ez az év kétségkívül legszebb időszaka, a család és szeretet ünnepe, melyen minden problémánkat félre téve csakis a szeretteinkre és az ünnep varázsára tudunk koncentrálni. Számomra a Karácsony arról a magával ragadó mesés hangulatról szól, mely meghittséget és a békét, oly varázslatos szintre emeli, hogy végül bármennyire is stresszesnek bizonyult az ezt megelőző időszak, mégis mindent képesek vagyunk elfeledni és teljesen lenyugodni. Számomra a karácsony nem csupán a béke és a szeretet ünnepe, hanem az otthoné is, ilyenkor feldíszítem a teljes lakást LED függönyök segítségével, hadd tündököljön az egész az ünnep hangulatában. Hiszen ebben az időszakban, mikor lelassul a világ, végre jut időnk arra, hogy meg tudjuk élni úgy igazán a szép pillanatokat így a legapróbb dolgokat is elkezdjük, igazán értékelni és az olyan jellegű értékekre, mint a család vagy a barátok még inkább kinyílik a szemünk, hogy igen valójában ez igazán fontos az életben és ezért élünk nap, mint nap, hiszen enélkül nincs is értelme az életnek.

 Számomra a karácsony az otthon ünnepe, tavalyi dekorálásom során, a Ledguru szinte teljes karácsonyi izzó kollekcióját felvásároltam, hogy a csodaszép LED függönyök hatása végett, otthonomba is beköszönjön az a bizonyos magával ragadó karácsonyi varázslat, mely oly csodássá teszi az adott ünnepet. Bár, hogy őszintén bevalljam nekem ahhoz, hogy LED függönyök legyenek a teljes lakásomba dekoráció gyanánt, még csak az sem igazán szükséges, hogy karácsony legyen, ugyanis számomra a LED függönyök abszolút a teljes éves dekoráció részei és valójában egész évben ezekkel világítok, hiszen annyira imádom az adott stílus világot. Számomra egyébként bármiféle hangulat megteremtéséhez teljességgel elengedhetetlenek a különböző hangulatvilágítások, fény füzérek, izzók, specifikus lámpák stb., hiszen ezek a hangulatfények az otthonosságot, olyan szinten magas színvonalra képesek emelni, hogy azt már igazából fokozni sem igazán lehet.

LED függöny a LEDguru kínálatában

Nemrégiben találtam rá a Ledguru széleskörű kínálatára, mely webkatalógusában abszolút megtaláltam az igényeimnek leginkább megfelelő kínálatot. Mivel hatalmas választék található a Ledguru honlapján egyaránt bel- és kültéri megoldásokra specializálva, mindez a professzionális kínálat pedig teljesen korrekt és abszolút elérhető áron található meg. Elképesztően sokrétű kreatív megoldással találkozhatunk a Ledguru kínálatán belül, gondolok itt példának okáért a LED függöny kínálatra, mely egyaránt elérhető akár színes, akár meleg, akár hideg fényű kiadásban is, mindezt abszolút egyéni igényekre szabva találhatjuk meg az adott weboldal kínálatában. Egyébiránt nem csupán lakás dekorációt találhatunk meg a LEDguru karácsonyi kínálatában, hanem számos olyan jellegű fényfűzért is, mely hasonló alapelven működik, mint például a LED függöny, viszont emellett pedig abszolút könnyen variálható. Ha kedvünk tartja fára csavarható, ha úgy nem igazán tetszik, akkor akár a falra, akár bútor köré is helyezhetjük, így igazán sokféleképpen variálhatjuk az adott fényfűzért. Egyébként én személy szerint úgy gondolom, hogy számos előnye van a led díszítésnek, ugyanis sokkal biztonságosabb led fényekkel díszíteni a lakást, mint tűzveszélyes gyertyával vagy mécsesekkel, ugyanis a led világítás nem igazán tud kigyulladni ellenben a másik megoldás abszolút tűzveszélyes is lehet.

Beltér, kültér, akárhol tökéletes a Led függöny

Ezen felül nem feltétlen szükséges csak beltéri díszítésben gondolkodnunk, ugyanis léteznek kültéri égősorok, fény füzérek, mécsesek, melyek kifejtetten a terasz illetve kert dekorálásra alkalmasak. Az egyik személyes kedvencem az olyan jellegű lámpák, amelyek a karácsonyi díszletet konkrétan a ház teljes felületére képesek kivetíteni egy megadott ábrát, mint például hóesést vagy akár karácsonyi égősort ezáltal valami egészen lenyűgöző látványt képesek produkálni a teljes külső területére a háznak.

Ellenben ha mégsem gondolkodnánk ilyen nagy volumenű dologban, akkor a leginkább keresett termékek a kültéri választékból a fénykábelek, a LED függönyök illetve a jégcsap füzérek, melyek szintén varázslatos hangulatot kölcsönöznek a háznak kívül-belül egyaránt.

Én személy szerint abszolút tudom ajánlani a karácsonyi kollekcióját a LEDgurunak nem csupán karácsonyra koncentrálva, hanem az egész évben hangulat fényekkel való dekorálásra, ugyanis véleményem szerint az egyik legszebb dekoráció a LED függönyök és a különböző hangulat fények által hozható létre.