A G3 fotóstúdió: a karácsonyi fotózás alternatívája

By | 2020.11.13.

A G3 fotóstúdió és a karácsonyi fotózás

Amikor a minap gondolkodtam azon, hogy mi lenne a lehető legmegfelelőbb ajándék a családomnak és a barátaimnak számos olyan jellegű ötlet jött fel bennem, melyek ugyan jónak tűntek mégis inkább arra próbáltam hangsúlyt tenni, hogy valami nagyon személyes és kedves ajándékot tudjak kitalálni a teljes családnak. Így hosszas gondolkodás és számos jobbnál jobb ötlet elvetése közben jöttem rá, hogy valójában a minőségi idő megörökítése a világon a legjobb ajándék. Ugyanis úgy vélem, hogy a karácsonyi fotózásnak egy oly csodálatos hangulata tud lenni, mely tulajdonképpen a teljes ünnepet már előre meg tudja alapozni és segít abban, hogy ne csak már a hangulatunk is egyre inkább ráhangolódjon az ünnepekre, de valahogyan a családnak is sikerül jobban egymásra hangolódni és egyre inkább összekovácsolódnia a családnak. Én személy szerint úgy gondolom, hogy ennél kedvesebb és személyesebb ajándék talán nem is adható karácsonyra. Az alábbiakban egy rövid beszámolót szeretnék arról írni, hogy én hogyan találtam meg a tökéletes fotóstúdiót és a tökéletes fotózási alternatívát.

A G3 fotóstúdió karácsonyi ajánlata, avagy a legmeggyőzőbb ajánlat megtalálása

Amikor végre kitaláltam azt, hogy milyen karácsonyi ajándékot szeretnék adni a családomnak az első dolgom az volt, hogy elkezdtem gondolkodni az adott terv tökéletes megvalósításán. Az első lépés mindenképpen az volt, hogy utána néztem a lehető legjobb fotó stúdióknak Budapesten belül, így találtam rá https://www.g3studio.hu/ weboldalára is, amely végül maximálisan meggyőzött arról, hogy nekem a G3 stúdió műtermei mellett kell döntenem. A kutatás során tételesen végig néztem az összes ajánlást, véleményt, méghozzá kifejezetten a karácsonyi fotózásokra koncentrálva és miután ezeknek az eredményeknek igen nagy százaléka abszolút a G3 fotóstúdió mellett érvelt, így mindenképpen úgy gondoltam, hogy ez lesz a lehető legmegfelelőbb alternatíva. Természetesen abszolút szerepet játszott a döntésembe az, hogy a már előre meghirdetett karácsonyi akció keretein belül megrendezett fotózásra vonatkozó ajánlata rendkívül kedvezőnek bizonyult és emellett még maga a stúdió berendezése is azonnal elnyerte a tetszésemet, hiszen annyira nagyon bele illeszkedett az én stílus illetve ízlés világomba, amit elképzeltem a karácsonyi fotózást illetően, hogy az szinte már überelhetetlenek bizonyult számomra. Így azonnal felhívtam a G3 weboldalán található telefonszámot és azon nyomban időpontot foglaltam a stúdióban. Miután úgy láttam, hogy ideálisabb kicsit előbbre foglalni, mint mondjuk december közepére a nagy karácsonyi rohanásba, így szinte azonnal tudtam, hogy a megfelelő időpont úgy november utolsó hetére eshetne. Így nagyjából ezt az idő szakaszt tartva foglaltam a fotózásra időpontot.

 Az időpont foglalás után egy személyes konzultációra kaptam időpontot az adott fotóstúdiótól, ahol a konzultáció keretein belül körbe vezettek az összes műteremben, megmutogatták a díszlet lehetőségeket és minden felmerült kérdésemre készségesen és abszolút segítőkészen válaszoltak, sőt még külön tippeket is adtak a fotózás kivitelezésre vonatkozólag. A személyes találkozó és a fotózás lezajlásának a pontosítása után, tulajdonképpen már csak a dátum pontosítása maradt hátra, melyet abszolút könnyen sikerült egyeztetnem a fotóstúdióval.

A karácsonyi fotózás, mint ajándék

Úgy gondolom, hogy amint elértük a felnőtt kort és már a saját keresetünkből élünk, nem igazán van olyan jellegű ajándék, amire annyira nagyon vágynánk, hogy más vegye meg számunkra. Sokkal inkább szeretnénk olyan ajándékot kapni és adni egyaránt, ami sokkalta személyesebb hangvételű, mint mondjuk egy pulóver egy xbox vagy a legújabb telefon. Ezekre valójában már abszolút nincsen szükség, csakis kizárólag arra, hogy az ajándékozott dolog személyes legyen és tiszta szívből a másik szívét érintse meg. Egy idő után úgyis rájövünk, hogy nem az értéke számít ezeknek a dolgoknak, hanem a szándék és az eszmei érték. Így ennek fényében találtam ki a karácsonyi fotózás alternatíváját is mely valójában a stúdió keretei között úgy hiszem egy valóra vált álommá fog manifesztálódni. Hiszen nem csupán az elkészült fotók lesznek ajándékok, hanem az eltöltött minőségi idő is egészen biztosan emlékezetessé teszi azt a csodálatos pár órát, amit mindannyian együtt tölthettünk harmóniában és szeretetben egyaránt.